services local seo 381x381 - Services: Local SEO

Local SEO

Το Local (τοπικό) SEO φέρνει νέους πελάτες στην πόρτα σας.

Το τοπικό SEO αυξάνει την προβολή της επιχείρησής σας οδηγώντας την ιστοσελίδα σας στην κορυφή των τοπικών καταχωρίσεων. Αν έχετε τοπική επιχείρηση, χρειάζεστε επισκεψιμότητα σχετική με τη γεωγραφική σας περιοχή, μέσω συγκεκριμένων στοχευμένων τοπικών αναζητήσεων.

Η εταιρεία μας προσφέρει μια στρατηγική Local SEO ειδικά προσαρμοσμένη στην τοποθεσία σας, ώστε να διασφαλίζεται η αποστολή των σωστών σημάτων τοποθεσίας, εισερχόμενων συνδέσμων και κοινωνικών σημάτων σχετικά με τις τοποθεσίες που σχετίζονται περισσότερο με την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιούμε στρατηγικές μάρκετινγκ που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη βάση πελατών που θα επιτρέψει στην επιχείρησή σας να αναπτυχθεί οργανικά.

Καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για την επίτευξη υψηλότερων βαθμολογιών στα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης ελέγχοντας τακτικά την πηγή κυκλοφορίας και συνεχώς επαναξιολογώντας τις πληροφορίες για ακρίβεια. Δημιουργούμε προφίλ σε δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και παρέχουμε χρήσιμες πληροφορίες στο κοινό στόχευσης.

32,8%

Αύξηση των online συναλλαγών

56,48%

Αύξηση Κερδών

148%

Αύξηση Οργανικών Επισκεπτών

46%

Αύξηση Επισκεπτών από Κινητά

services local seo services on light 440x440 - Services: Local SEO

Εξασφαλίζουμε επίσης ότι η επιχείρησή σας εμφανίζεται σε τοπικές αναζητήσεις όχι μόνο σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά και σε κινητές συσκευές και tablet. Στόχος μας είναι να κερδίσετε τους καταναλωτές ξεπερνώντας τους τοπικούς σας ανταγωνιστές.

Με τις Υπηρεσίες μας, η ιστοσελίδα σας θα στοχεύσει σωστά το κοινό σας, γεγονός που θα αυξήσει σημαντικά την αποδοτικότητά σας. Η ομάδα μας διατηρεί τις ηλεκτρονικές καταχωρίσεις της επιχείρησής σας ακριβείς και βελτιστοποιημένες, παρέχοντας ταυτόχρονα εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες και την τοποθεσία της επιχείρησής σας.

services seo copyrighting 420x420 - Services: Local SEO

Δείγματα Δουλειάς

Δείτε όλα μας τα έργα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Και αφήστε μας να δώσουμε στην εταιρεία σας την προβολή που της αξίζει

Προβάλετε την επιχείρησή σας στο μέγιστο και παραμείνετε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.

Testimonials

See all testimonials