Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Μάρκετινγκ

Η ομάδα μας αναπτύσσει αποτελεσματικές στρατηγικές περιεχομένου για εταιρίες με βλέψεις. Έχουμε ένα αποδεδειγμένο ιστορικό στην αύξηση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης.

Επιδιώκουμε επαγγελματικές σχέσεις με βάση τη διαφάνεια, την επιμονή, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα, με τους υπαλλήλους μας, τους πελάτες μας και τους άλλους επιχειρηματικούς εταίρους μας.

Η ομάδα ειδικών μας παρέχει με συνέπεια εξαιρετικά αποτελέσματα συνδυάζοντας δημιουργικές ιδέες με την τεράστια εμπειρία τους. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια βιώσιμη, ουσιαστική σχέση με τους πελάτες σας εμπλέκοντάς τους με την επωνυμία σας χρησιμοποιώντας τα κοινωνικά μέσα.

Εργαζόμαστε σε μια πληθώρα θεματικών περιοχών, όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Αναλαμβάνουμε εξ' ολοκλήρου τις διαφημιστικές και προωθητικές σας καμπάνιες και εγγυόμαστε για τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

12

Years in Marketing

143

Web Analytics

76

Email Campaigns

41

First Position

16

Team Members

96

SEO Campaigns
avatar-6
Development manager
avatar-4
Chief Executive Officer
avatar-2
Web Developer
avatar-7
Human resources director
avatar-8
Marketing Specialist
avatar-3
SEO ans SMM specialist
avatar-1

90 Clients Served

25 Events Organized

43 Public Speeches

+1,200 Coffee Cups

Το Όραμά Μας

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις μιλούν, ακούν και μοιράζονται ηλεκτρονικά.

Παθιασμένοι με τους Πελάτες μας

Η δουλειές μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ μιλούν από μόνες τους. Παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, ειδικά προσαρμοσμένες σε κάθε έναν από τους πελάτες μας - είτε αφορά μεγάλες είτε μικρές επιχειρήσεις.

logo-hot-and-new-enimerwsi-eidiseis
Beauty-Tips-Logo
idimokratia-1
LOGO6
g-1
par-300x44
parko-ellinikou
xalkidanews