Ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες

Σας παρέχουμε ολοκληρωμένες ψηφιακές υπηρεσίες επιλέγοντας την πιο κατάλληλη διαδικτυακή διαφήμιση για την εταιρεία σας. Οι στοχευμένες μας δράσεις και η εμπειρία μας βοήθησαν πολλούς πελάτες μας να προσεγγίσουν άμεσα το νέο τους και διαρκώς αυξανόμενο πελατολόγιο.

Social Media Marketing

Oι πελάτες μας αλληλεπιδρούν με τις μάρκες που προβάλλονται μέσω S.M.M. Εάν προωθηθούν, προβληθούν, εκτελεστούν σωστά, προσφέρουν αξιοσημείωτη επιτυχία στην επιχείρησή σας.

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων μέσω των μηχανών αναζήτησης είναι θεμελιώδης και πολύ ουσιαστική για την ιστοσελίδα σας. Οι στρατηγικές μας θα σας ανεβάσουν ή θα σας επαναφέρουν στην πρώτη σελίδα της αναζήτησης.

Advanced Web Analytics

Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες της google analytics, από την αρχική κατασκευή της ιστοσελίδας σας μέχρι και την εκπαίδευση του προσωπικού σας, ώστε να διαχειρίζονται ικανοποιητικά κάθε νέα πρόκληση.

Email Marketing

Επαγγελματικές-πελατοκεντρικές υπηρεσίες e-mail marketing βοηθούν τους πελάτες μας να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα, επικοινωνώντας, με μηδενικό κόστος, τα μηνύματά τους στο πελατολόγιό τους.

Pay Per Click

Το Pay-per-click μάρκετινγκ, αν χρησιμοποιηθεί σωστά, είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος για μεγάλα αποτελέσματα. Εμείς γνωρίζουμε τα πάντα για το PPC.

Content Strategy

Αναλύουμε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ποιοτικό περιεχόμενο για τη σελίδα σας, με πλούσια και περιγραφικά κείμενα καθώς επίσης και πολυμέσα υψηλής ποιότητας.

Local Search Strategy

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τη δημιουργία ενός τοπικού μηχανισμού αναζήτησης της παρουσίας σας.

Maps Search Optimization

To Google Maps Optimization αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος οποιουδήποτε επιτυχημένου τοπικού μηχανισμού διαφημιστικής στρατηγικής.

Link Building & Content

Όλες οι απαιτούμενες ενέργειες που στοχεύουν στην αύξηση της επισκεψιμότητας (link building and content), συνεχίζουν να είναι πολύ σημαντικές συνιστώσες του seo.

Paid Search Advertising

Πως οι πληρωμένες καταχωρίσεις στη google adwords and Microsoft adcenter μπορούν να κάνουν ορατό το site σας στους περιηγητές του ιντερνετ μέσα σε λίγες μέρες.

Custom Website Design

Το προσωπικό μας προσανατολίζεται σε έναν οικονομικό τρόπο κατασκευής της ιστοσελίδας σας συμπεριλαμβανομένου του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Custom Email Design

Χρησιμοποιώντας ειδικά e-mail templates, κατασκευάζουμε ειδικά για εσάς e-mail που προσαρμόζονται στις ανάγκες της επιχείρησης.

Έχουμε την σωστή στρατηγική και εμπειρία

Η ερευνητική μας ομάδα είναι εξειδικευμένη στη βελτιστοποίηση εντός και εκτός ιστοσελίδας όπως επίσης και στα pay per click. Διαθέτουμε αποδεδειγμένη εμπειρία στην αναζήτηση κατάταξης των πελατών μας. Οι στρατηγικές μας είναι ειδικά σχεδιασμένες για να επιτύχουν έναν ή περισσότερους από τους τρείς παρακάτω:

Προσελκύουμε

Εμπνέουμε το στοχευμένο κοινό να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας από τα κοινωνικά δίκτυα.

Ενθαρρύνουμε

Ενθαρρύνουμε τον διάλογο.

Εμπνέουμε

Εμπνέουμε το στοχευμένο κοινό να επισκεφτεί την ιστοσελίδα σας από τα κοινωνικά δίκτυα.

Είμαστε μια εταιρεία που σας παρέχει μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών που σας βοηθάει να επικοινωνήσετε τα μηνύματά σας.Οι επιτυχημένες λύσεις και η εμπειρία μας, μας βοηθούν να σας μεταδώσουμε αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε βασικούς τομείς, όπως μηχανή βελτιστοποίησης, μάρκετιγκ κοινωνικών δικτύων, e-mail μάρκετιγκ και ψηφιακό μάρκετιγκ. Αυτός ο συνδυασμός έχει βοηθήσει πολλούς από τους πελάτες μας με πολύ ικανοποιητικό τρόπο.

Η ομάδα των ειδικών μας διαρκώς επιτυγχάνει πολύ σημαντικά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Ως μια ολοκληρωμένη εταιρεία συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με τεράστια εμπειρία στην αναζήτηση τεχνολογιών ώστε να έχουμε σημαντικά και υπαρκτά αποτελέσματα για τους πελάτες μας. Σας στηρίζουμε ώστε να δημιουργήσετε μια βιώσιμη και αμφίπλευρη σχέση με τους πελάτες σας, προβάλλοντας την εταιρική σας ταυτότητα και τα προϊόντα σας μέσω της προώθησής τους από τα social media.

Οι πελάτες Μας

Διαβάστε τις κριτικές